Amundi Funds US Pioneer Fund bodoval ve Zlaté koruně

60
Fond
Foto: Amundi

Společnost Amundi, přední evropský správce aktiv[1], zabodovala v prestižní soutěži Zlatá koruna. Její fond Amundi Funds US Pioneer Fund obsadil třetí místo v kategorii podílové fondy.

Ocenění za Amundi převzal Miloš Dzurilla, Head of Third Parties Sales & Distribution Amundi Czech Republic, na slavnostním vyhlášení 20. června 2024 v Kongresovém centru České národní banky.

Zlatá Koruna, která letos slaví svůj 22. ročník, patří mezi respektované české soutěže oceňující nejlepší finančních produkty dostupné na trhu. Vybrané produkty jsou posuzovány v celkem 19 kategorií početnou odbornou porotou, která porovnává ekonomické, kvalitativní a bezpečnostní charakteristiky produktů.

Nový fond Amundi investuje přes index S&P 500 Equal Weight

„Máme nesmírnou radost, že náš fond Amundi Funds US Pioneer Fund získal toto prestižní ocenění. Jeho úspěch je výsledkem odborného know-how, které Amundi má, stejně jako důvěry, kterou nám projevují naši klienti a partneři. Strategie Amundi je postavena na důkladném výzkumu, což nám umožňuje přinášet investorům konzistentní výsledky na různých světových trzích,“ okomentoval ocenění fondu Miloš Dzurilla.

Amundi představila nový realitní fond. Investuje napříč EU

Amundi Funds US Pioneer Fund je zaměřen na investice do akcií velkých amerických společností s cílem dosahovat dlouhodobého kapitálového růstu. Fond těží ze zkušeností týmu portfolio manažerů, kteří pečlivě vybírají tituly s významným růstovým potenciálem už 96 let.

Oceněný fond profituje z mezinárodní působnosti Amundi

Společnost Amundi je evropský lídr v oblasti správy aktiv, patřící mezi 10 nejvýznamnějších světových hráčů[2] na poli investic. Svým více než sto milionům klientů – retailovým i korporátním – nabízí bohaté služby v oblasti finančních trhů a široký rozsah odborných znalostí pro aktivní i pasivní investiční řešení, doplněný o IT řešení.

Společnost Amundi je součástí skupiny Crédit Agricole a její akcie jsou obchodovatelné na burze. V současné době spravuje Amundi pro své klienty aktiva v celkové hodnotě přesahující 2 biliony eur[3].

Amundi US se sloučí s Victory Capital. Vydělat na tom mají obě společnosti

Celosvětově Amundi provozuje šest hlavních investičních hubů[4], které ho společně s expertízou v oblasti financí a širokým záběrem výzkumu, řadí mezi hlavní hráče v oblasti správy aktiv. Klienti Amundi se mohou spolehnout na znalosti a expertízu 5 500 zaměstnanců v 35 zemích.

–Adman’s Choice–

Poznámky: [1] Evropský správce č. 1 na základě celosvětově spravovaných [AUM] s hlavním sídlem v Evropě – zdroj IPE „Top 500 asset managers“ zveřejněný v červnu 2023 a založený na AUM k 31/12/2022. / [2] Zdroj: IPE “Top 500 Asset Managers” zveřejněno v červnu 2023, na základě spravovaných aktiv k 31. 12. 2022. / [3] Údaje Amundi k 31/3/2023 / [4] Boston, Dublin, Londýn, Milán, Paříž a Tokio.

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here