Affiliate program TEMU 2024: Vydělávej až 100 000 € měsíčně!

37
TEMU
Foto: TEMU

Ahoj, příteli, musím ti říci o Affiliate program TEMU, i o tomto úžasném webu pro online nakupování, který mě nedávno zaujal – jmenuje se Temu. Je super cool, se spoustou produktů od módy po domácí zboží a vše je na něm dostupné!

Myslím, že se ti bude líbit, zvláště pokud chceš koupit jedinečné zboží za dobré ceny. O Temu / Temu, což je zkratka pro Team Up, Price Down, je e-commerce společnost, která spojuje spotřebitele s miliony obchodních partnerů, výrobců a značek s posláním umožnit jim žít svůj nejlepší život. Společnost Temu se zavázala nabízet nejdostupnější kvalitní produkty, které spotřebitelům a obchodním partnerům umožní splnit jejich sny v inkluzivním prostředí. Temu byla založena v americkém Bostonu, Massachusetts v roce 2022.

Jak používat kód kupónu Temu

Dobře, teď k té vzrušující části – protože jsi můj přítel, sdílím exkluzivní kód 2024 jen pro tebe! Použít kód “acr385918“ se SLEVOU až 30 %! Považuj to ode mě za malý dárek pro tebe, aby si mohl na vlastní kůži zažít kouzlo Temu.

Exkluzivní promo kód TEMU:

  1. Přihlas se nebo se zaregistruj v Temu!
  2. Přidej položky do nákupního košíku!
  3. Pokračuj k pokladně!
  4. Hledej pole „použít kód kupónu“!
  5. Ušetři v něm s kódem kupónu Temu!

O partnerském programu TEMU

A mám i tip pro profesionály! Pokud si chceš vydělat nějaké peníze navíc nebo máš svou platformu či blog, podívej se na Affiliate program TEMU. Je to docela výhodný obchod, kde lidé vydělávají provize propagací produktů. Viděl jsem, že mnozí z toho těží, a zdá se mi to jako skvělý způsob, jak spolupracovat s rostoucí značkou.

Možná si již viděl mnoho lidí, kteří sdíleli svůj odkaz a kód TEMU, ale možná si neviděl, že TEMU má affiliate program, do kterého se může zapojit každý. Pokud si vášnivým nadšencem TEMU, který chce generovat stabilní zdroj pasivního příjmu, nebo pokud si influencer, který chce zpeněžit svůj provoz, nehledej nic jiného než Affiliate program TEMU. S vysokým potenciálem výdělku až 100 000 za měsíc je pro vás partnerský program TEMU perfektní volbou.

Kolik si vydělaš v TEMU Affiliate programu?

Můžeš vydělat až 100 000 € za měsíc! Pokud máš zájem se připojit k Affiliate program TEMU, budeš rád, když budeš vědět, že nabízí jednoduchou a transparentní provizní politiku. Existuje několik možných způsobů, jak vydělat peníze. Uvádím je níže: 

1: Získej 10 € odměnu za každého nového uživatele, který si stáhne aplikaci TEMU pomocí tvého odkazu.

2: Získej provizi z každého nákupu provedeného nově registrovanými uživateli TEMU, kteří kliknou na tvůj jedinečný odkaz na doporučení. Sazba provize se liší v závislosti na výši nákupu:

  • Pro nákupy mezi 0,00€ a 49,99€, obdržíte 10% provizi!
  • Pro nákupy mezi 50,00€ a 99,99€, obdržíte 20% provizi!
  • Při nákupu za 100,00 nebo více, obdržíte 30% provizi!

Jak začít s TEMU Affiliate programem? Jak to funguje?

Jakmile se zaregistruješ do Affiliate program TEMU, zde získáš svůj doporučující odkaz a kód v centru tvého účtu. Existuje několik způsobů, jak začít vydělávat:

  • Pokud jsi influencerem na sociálních platformách, jako je TikTok, YouTube, Ins nebo Facebook, můžeš svůj doporučující odkaz a kód šířit zveřejňováním obsahu a získávat provize. Věnuj pozornost obsahu, který zveřejňuješ. Čím lepší obsah zveřejníš, tím větší zapojení budeš mít, což povede k vyšší míře konverze!
  • Případně pokud jsi blogger, můžete se SEO psát recenzní články o produktech TEMU nebo TEMU Affiliate Program, kde můžete vystavit svůj doporučující odkaz a kód!
  • Pokud vlastníš webové stránky nebo jsi editorem nabídek/kupónových webových stránek, které mají velkou návštěvnost, můžeš mít banner nebo články o nabídkách, aby více lidí vidělo váš odkaz a kód doporučení
  • Jakýkoli jiný způsob nebo platforma, kterou můžeš použít k šíření svého doporučujícího odkazu a kódu, pokud je v souladu s affiliate politikou TEMU!

Ve srovnání s jinými affiliate program

Ve srovnání s jinými affiliate programy nabízí TEMU 10%-30% provizi pro všechny kategorie v závislosti na každém kvalifikovaném nákupu.

TEMU však nenabízí provize za vracející se uživatele. To může omezit tvoje příjmy. Ale s obrovským provozem, který směřuje do TEMU a se zpřístupněním více zemí, stále stojí za to se zaregistrovat do TEMU Affiliate Program nyní, protože je to velmi oblíbený nákupní web. Může to být dobrý nápad Přihlásit se nyní, než TEMU upraví své sazby provizí a limit výdělků za měsíc.

Sazba provize affiliate partnera TEMU 10 %–30 %

Pokud hledáš affiliate program s vysokými provizemi a dobrou návratností, Affiliate program TEMU může být to pravé pro tebe. Jeden z nejlepších affiliate programů, které můžeš najít v oblasti affiliate marketingu. Přidej se teď a začni vydělávat provize za doporučení prodeje!

Exkluzivní promo kód TEMU: Použijte kód “acr385918se SLEVOU až 30 %. Tak proč čekat? Ponoř se dnes do Temu a zjisti, o čem ten rozruch je. Příjemné nakupování a nezapomeň použít výše uvedený kód!

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here