Aplikace XTB nabízí elektronickou peněženku i multiměnovou kartu

13
XTB
Foto: XTB

Společnost XTB, globální fintech nabízející investorům okamžitý přístup na finanční trhy, integruje ve své aplikaci investování a platby. Firma představila mobilní peněženku eWallet a multiměnovou kartu.

Oba elektronické nástroje investorům umožňují snadno spravovat své investice i platby prostřednictvím aplikace XTB. Uvedením nových produktů si XTB nadále udržuje slogan značky “Kde vaše peníze pracují“. A to tím, že investorům po celém světě poskytuje efektivní nástroje pro správu financí.

„Vedle aktivního a pasivního investování na světových trzích, Investičních plánů založených na ETF a úročení neinvestovaných prostředků je přidání mobilní peněženky a multiměnové karty součástí strategie XTB stát se přední evropskou investiční super-aplikací,” uvedl pro FinTag obchodní ředitel XTB pro Česko, Slovensko a Maďarsko Vladimír Holovka.

Pohodlný přístup k penězům s XTB  >

Doplnil, že společnost uvedla virtuální peněženku eWallet a multiměnovou kartu na dvou trzích: v Portugalsku a v České republice. Zavádění obou novinek v Česku probíhá během tohoto týdne. Už od pátku tak budou mít všichni čeští investoři virtuální peněženku a multiměnovou kartu k dispozici.

„V následujících týdnech bude produkt postupně zaváděn na další evropské trhy,“ doplnil  Vladimír Holovka.

Co umí eWallet a multiměnová karta

Multiměnová virtuální debetní karta, vydaná na základě licence Mastercard společností DiPocket UAB [e-money instituce registrovaná Litevskou bankou, pozn. red.], podporuje bezhotovostní platby v obchodech, mobilní transakce a bezkontaktní výběry hotovosti z bankomatů po celém světě. Lze ji přidat do virtuálních peněženek Apple Pay a Google Pay. V budoucnu budou mít investoři také možnost požádat o doručení fyzické karty.

Karta v současné době umožňuje transakce v sedmi měnách: EUR, USD, GBP, PLN, RON, CZK a HUF. Vedení peněženky a okamžité převody mezi všemi účty XTB jsou zdarma. Investoři mohou měny snadno obměňovat, kdykoliv to potřebují. S rozvojem produktu časem přibydou další měny. Transakce v měnách, které v současné době nejsou ve virtuální peněžence dostupné, budou zpracovávány podle směnných kurzů Mastercard.

Virtuální karta má zabudované bezpečnostní funkce, včetně dvoufázového ověřování [2FA].  Obsahuje flexibilní limity karty. Ty lze nastavit a měnit okamžitě v aplikaci. Aplikace rovněž umožňuje dočasné zmrazení karty. Uživatelé tkaé mohou snadno požádat o nové a uzavřené karty několika kliknutími. Mohou si tak vygenerovat až pět nových karet měsíčně. Díky notifikacím v reálném čase mají své finance vždy pod kontrolou.

Co říká CEO XTB Omar Arnaout

Elektronická peněženka eWallet poskytuje investorům okamžitý přístup k jejich finančním prostředkům. Usnadňuje správu každodenních financí.

„Nechat své peníze pracovat se stává ještě jednodušším, protože nyní lze investice i platby provádět okamžitě a v jedné aplikaci,“ řekl Omar Arnaout, generální ředitel XTB.

Fotbalista Zlatan Ibrahimović je nový globální brand ambasador XTB

Doplnil, že společnost letos dodala mnoho produktů a činí velký pokrok na cestě k tomu, aby se stala evropskou jedničkou mezi investičními super-aplikacemi.

Získejte eWallet od XTB  >

„Naše široká nabídka produktů podpořená partnerstvím s naším novým ambasadorem, fotbalistou, Zlatanem Ibrahimovićem jistě pozvedne naši značku na zcela jinou úroveň,“ dodal Arnaout. / Více informací na odkazu: https://www.xtb.com/cz/eWallet.

–Adman’s Choice– 

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here