Fotbalista Zlatan Ibrahimović je nový globální brand ambasador XTB

13
Zlatan
Zlatan září štěstím, objeví se v dosud největší marketingové kampani společnosti XTB. / Foto: XTB

Společnost XTB, globální fintech nabízející online platformu pro investování a mobilní aplikaci, oznámila nového globálního ambasadora značky – bude jím fotbalová ikona Zlatan Ibrahimović.

Legendární hráč se představí v dosud největší marketingové kampani XTB. Ta propaguje širokou škálu investičních řešení na 14 trzích po celém světě včetně Česka.

Úspěch ve sportu i v investování závisí na sebedůvěře, disciplíně a nezlomném odhodlání. A proto jsem se rozhodl spojit se s týmem XTB,“ řekl k tomu sám Zlatan Ibrahimović.

Všem dobře známý fotbalista pod jménem Zlatan udělá reklamu na investování skrz online platformu a mobilní aplikaci XTB.

„Kampaň představí nový positioning ´Kde vaše peníze pracují´. Ten odlišuje nabídku XTB od konkurence a ukazuje zaměření společnosti na jednotlivce hledající způsob, jak své peníze efektivně využít. A to jak aktivně, tak pasivně,“ uvedl Michael Kopta, marketingový ředitel XTB pro Česko, Slovensko a Maďarsko.

Financial Times zařadil XTB mezi nejrychleji rostoucí společnosti

Multikanálová kampaň se Zlatanem se podle něj v Česku objeví v televizním vysílání, outdoorových reklamách, online prostoru a v menší míře i v tištěných médiích a rozhlase.

„Kromě ČR současně poběží na 13 dalších trzích po celém světě skrze obdobné kanály včetně VOD platforem a televizního vysílání v Polsku, na Slovensku, v Rumunsku a Portugalsku,“ doplnil Michael Kopta.

Zlatan centrálu XTB nadchnul

Spolupráce se Zlatanem Ibrahimovićem je přirozeným rozšířením marketingové strategie XTB. Ta propojuje svět profesionálních sportovců s oblastí investování a financí.

Zlatanovo charisma, disciplína a energie se dokonale shodují s podstatou XTB. A já jsem nesmírně nadšený, že je naším globálním brand ambasadorem,“ řekl Omar Arnout, generální ředitel XTB.

McGregor: Kdo chce skutečný úspěch, musí poctivě makat

Zlatan se stal jedním z nejlepších fotbalových hráčů na světě díky tvrdé práci a oddanosti. To je podobná cesta, jakou jsme si v posledních dvaceti letech prošli my,“ dodal.

Iker Casillas, zvaný kočka, se dal na investování

Zlatana Imbrahimoviće, švédského fotbalového útočníka a reprezentanta bosensko-chorvatského původu, není třeba dlouho představovat. Považuje se za jednoho z nejlepších fotbalových útočníků světa. Je to globální fotbalová ikona, která vstřelila víc než 570 gólů a zajistila 14 mistrovských titulů ve čtyřech zemích. Jeho profily na sociálních sítích v současnosti sleduje více než 120 milionů lidí z celého světa.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here